I år 2001 deltog det gode skib Daphne i sit første - og vel nok eneste - søslag!

På film!

Filmen "Jolly Roger" havde premiere i biograferne den 12.10.2001 og er instrueret af Lasse Spang Olsen, som også har skrevet manuskriptet.

Resumé:

Fra himmeriget til et parcelhus i Danmark. Der er højt til loftet og dybt at falde i Lasse Spang Olsens sørøverfilm Jolly Roger. Efter det indledende zoom er vi tilbage i det hinsides på en guddommelig mellemstation, hvor fremtiden i skikkelse af en blækspruttelignende hjerne, konstrueret af Gud, dikterer ærkeenglene, hvordan de skal arrangere livets gang på jorden.
Den kluntede ærkeengel Karim forsøger at tørre en kaffeplet op, som han har spildt ud over et af verdenshavene. Med i kluden får han fat i El Diablo (alias Daphne!), et moderne sørøverskib fyldt med nådesløse pirater.
Piraterne ender således i en skraldespand i himlen, og der går ikke længe, før de har stjålet fremtiden og sat kursen mod jorden igen.
Kun én mand kan redde fremtiden fra Sorte Bill og hans kumpaner: Alle tiders største sørøver Jolly Roger. Karim bliver derfor sat til at finde hans tip-tip-oldedatter, den 6-årige Lula, der skal overtale Jolly Roger til at gå i kamp igen, så Verden kan reddes inden den midlertidigt indsatte reservefremtid mister sin kraft. Karim, Jolly Roger og Lula får vækket det gode skib Bella Donna til live og kampen kan begynde.

Filmen fås på DVD